Reklama
  • Najave događaja

15. SPIT

Manifestacija će se održati u subotu, 20. jula 2019. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad-Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane

SPIT – smotra poljoprivrede, industrije i trgovine je jedinstvena manifestacija u Vojvodini, koja se tradicionalno održava u Kaću. 

2019-spit
Foto: Klub 100P plus

Udruženje poljoprivrednika Klub 100P plus ove godine organizuje jubilarni 15. Klupski SPIT – prikaz savremenih mašina i opreme – stacionarno i u radu, kao i drugih ponuda za poljoprivrednike. Ovom manifestacijom omogućavamo poljoprivrednim proizvođačima da na jednom mestu vide u radu mašine različitih proizvođača, sami probaju rad sa njima i tako olakšaju sebi izbor. To je i svojevrsna edukacija jer uz svaku mašinu dobijaju objašnjenje i stručne savete.

Na kraju, to je lepa prilika da se nakon žetve okupe, malo druže i razmene iskustva.

Manifestacija će se održati u subotu, 20. jula 2019. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad-Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane.

Na SPIT-u se očekuje više od 800 poljoprivrednika koji su zainteresovani da praktično vide šta je od mašina novo i korisno za njihovu proizvodnju.

Darinka Bolta

Zadovoljni ste sadržajem?