Reklama
  • Najave događaja

CroAGRO 2022.

Od 1. do 4. decembra na Zagrebačkom velesajmu održaće se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Kroz četiri dana održavanja sajma Zagrebačkim velesajmom zavladaće moće mašine najsavremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje i skladištenje nakon berbe do sadnih materijala, različitih vrsta semenja i materijala za zaštitu bilja. A sve na više od 16.000 m2 izložbenog prostora.

2022-CROAGRO.jpg (97 KB)

CroAGRO jedini je poljoprivredni sajam u Hrvatskoj koji se održava u zatvorenim, grejanim i uređenim prostorima, a o velikom interesu izlagača najbolje govori činjenica da će se održati u čak 8 paviljona (6, 7, 7a, 8, 8a, 9, 11a, 11d).

Nacionalni i središnji sajam ove tematike predstaviće visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmenu iskustava i znanja.

Posetioce, uz bogat izlagački segment, očekuju prateće manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera uz prezentaciju lokalnih, kulturnih i gastronomskih događaja hrvatskih županija i turističkih zajednica gradova.

Veliku pažnju posvetili smo stručnom programu koji će se odvijati na pet pozornica, a od kojeg izdvajamo okrugle stolove Agronomskog fakulteta iz Zagreba s temama Kvalitet hrane, Urbana poljoprivreda, Obnovljivi izvori energije i Emisijske kvote gasova sa efektom staklene bašte kao i aktualne teme Funkcionalna hrana, Zeleni plan i održiva poljoprivreda kao i Budućnost organo-mineralnih đubriva u organizaciji Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka.

O tome Kako postati stručnjak u poljoprivredi pobrinuće se srednje strukovne škole i fakulteti, a koji će se predstaviti budućim polaznicima kroz stručna predavanja.

U istom terminu održatće se i tematski srodni Sajmovi hrane i zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži. Ovi se sajmovi osim bogatim izlagačkim segmentom ističu kvalitetnim popratnim programom, skupovima, konferencijama i radionicama.

CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja važna su platforma u predstavljanju svih tema iz područja poljoprivrede, hrane i zdravog načina života te su svojom prepoznatljivošću svrstani u sam vrh ovakvih tematskih događaja što potvrđuje i važno institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Podršku sajmovima dala je Hrvatska poljoprivredna komora.

Radujemo se susretu s vama od 1. do 4. decembra.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Zagrebački velesajam

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!