Reklama
  • Najave događaja

Novosadski salon vina 2018.

Prvi Novosadski salon vina biće održan u hotelu Park u petak 20. i subotu 21. aprila. Posetioce očekuje bogat izložbeni kao i prateći program.

Novosadski salon vina je zajednički projekat inicijative Wine Identity i časopisa Vino i Fino koji ima ambiciju da Novi Sad stavi na mapu vodećih vinskih festivala regiona.
2018-salon-vina

Želja nam je da Novosadski salon vina bude stecište vinskih stručnjaka, vinara, somelijera, trgovaca vinom, uvoznika i izvoznika, dakle mesto na kom će se formirati trendovi, pomerati granice, predstavljati noviteti, susretati lokalna vinska scena i svetski priznati stručnjaci.

Istovremeno,  vinska publika iz Novog Sada i Vojvodine će dobiti priliku da na jednom mestu pronađe najznačajnije vinarije Srbije i regije a ujedno kroz uzbudljiv program predavanja i radionica sveobuhvatnije sagleda vina iz različitih vinskih rejona, uporedi vinske stilove, pronađe svoje favorite.

Ovaj festival donosi oprobane i profesionalne prakse svetskih vinskih festivala  u koje unosi inovativnost … Potpuno posvećen kvalitetu i profesionalnim posetiocima, ovo je festival na kom će vinari moći da na efikasan način uspostave direktan kontakt sa vlasnicima i menadžerima restorana, somelijerima, trgovcima i distributerima . Godine našeg predanog rada i istraživanja sveta vina i dugogodišnjeg profesionalnog prisustva na vodećim vinskim manifestacijama u Evropi smo uložili u ovaj salon i druge projekte koji se organizuju u okviru Wine Identity inicijative.

Praktične informacije

Datum: 20. i 21. april 2018. Godine
Lokacija: Hotel Park, Ulica novosadskog sajma 35, Novi Sad
Radno vreme: 12h-20h
Ulaznice: Ulaznice za Novosadski salon vina predstavljaju dnevnu kotizaciju koja uključuje degustaciju izloženih vina i delikatesa. Dnevna ulaznica iznosi 1.000,00 dinara i može se kupiti  putem interneta kroz GIGS TIX mrežu  ili na licu mesta u hotelu Park tokom trajanja Novosadskog salona vina. Dnevna ulaznica ne uključuje prateći program
Kaucija za čašu: 300 dinara. Prilikom vraćanja čaše, posetioci dobijaju natrag iznos kaucije za čašu.

Wine Identity & časopis Vino i Fino