Reklama
  • Najave događaja

Salon ženskih vina 2020.

Salon ženskih vina će biti održan u petak 18. septembar 2020. u Event centru Promenada, Beton hala, Beograd of 14.00 do 22.00 h

2020-salon-zenskih-vina.jpg (137 KB)

Kada je reč o vinogradarstvu i vinarstvu u Srbiji (a i u svetu), žene su manje vidljive široj javnosti, iako često igraju jednu od ključnih uloga u ovom poslu. Zbog toga je Salon ženskih vina posvećen svim ženama koje učestvuju u stvaranju nektara Bogova u bilo kojoj fazi njegovog životnog ciklusa: od stvaranja novih sorti vinove loze, sadnog materijala, nege u vinogradu, preko proizvodnje, marketinga, plasmana, vinskog turizma... sve ono što jedna boca vina prođe u procesu od ideje do stola konzumenta.

Želja nam je da pažnju usmerimo na svaku od njih i pokažemo koliko su važne, svaka u svom segmentu vinskog biznisa. Isto tako, nije zanemarljiva ni činjenica da žene postaju sve značajnija ciljna grupa kada je finalna potrošnja u pitanju. Istraživanja ukazuju na to da je sve više marketing kampanja usmereno upravo ka ženama, dok neke vinarije posebno vode računa o tzv. ženskom ukusu kada određuju stil svojih vina.

Ovaj zanimljiv trend polako postaje sve značajniji i na srpskom tržištu što ćete i sami otkriti na Salonu ženskih vina, u petak 18.09.2020. Napominjemo da će Salon za posetioce biti otvoren od 16 do 22 časa, dok će profesionalnim posetiocima i novinarima biti omogućena mirnija degustacija u terminu od 14 do 16 časova. Cena ulaznice je 500 din, dok će se čaše uzimati uz depozit od 200 din. Kada posetilac vrati čašu, vraća se i depozit.

mr Mirjana Maksimović

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!