• Mehanizacija

Jednim klikom do originalnih John Deere rezervnih delova

petak, 16. april 2021.

Iz udobnosti svoje fotelje ili tokom rada u polju, sa mobilnog telefona možete pristupiti katalogu John Deere rezervnih delova i pretraživati sve dostupne pozicije i sklopove. Izaberite potrebne rezervne delove i poručite ih samo jednim klikom!

Predstavljamo vam novu funkcionalnost u sistemu pordžbine John Deere rezernih delova. Na novom John Deere websajtu za Republiku Srbiju www.deere.rs u sekciji DELOVI, postoji pristup onlajn katalogu rezervnih delova, za sve modele John Deere mašina na adresi https://www.deere.rs/sr/delovi-i-servisiranje/delovi/.

2021-Click-and-Collect.jpg (135 KB)

Iz udobnosti svoje fotelje ili tokom rada u polju, sa mobilnog telefona možete pristupiti katalogu John Deere rezervnih delova i pretraživati sve dostupne pozicije i sklopove. Potom ćete odabrati poziciju dodati je u korpu. Nakon toga automatski će vam biti ponuđen izbor najbližeg ovlašćenog distributera na Vašoj teritoriji, a to je kompanija KITE DOO. Kad pošaljete trebovanje putem e-mail-a, u roku od samo nekoliko sati dobićete odgovor o dostupnosti i ceni traženih rezervnih delova, kao i o dinamici i načinima isporuke. Na taj način ćete lako i jednostavno nabaviti potrebne delove. Sa samo par klikova.

Kad kreirate sopstveni nalog na websajtu, možete pratiti porudžbine u prethodnom periodu, koje su izvršene ovim putem i uvek imati uvid u svoja trebovanja.

Ovim korisnim alatom, kompanija KITE DOO postaje još bliža i dostupnija svojim korisnicima kako bi se olakšao svakodnevni rad, a redovno održavanje i popravke postale još lakše i brže.

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!