Reklama
  • Mehanizacija

Električni sakupljač voća

sreda, 2. avgust 2023.

Lak za rukovanje, menja minimalno 6 radnika i na kraju - štedi novac!

Sakupljač voća je revolucionarni proizvod koji nudi najefikasnije i najefektivnije sakupljanje opalog voća među mehaničkim kombajnima za voće, sa efikasnim čišćenjem od lišća i ostataka trave. Uređaj na baterije odmah je spreman za upotrebu i može se kompaktno transportovati čak i u prtljažniku automobila.

2023-sakupljac-voca.jpg (48 KB)

Sakupljač odmenjuje minimalno 6 radnika. Sakuplja razne vrste voća, od orašastih plodova do šljiva, jabuka, krušaka i dunja, neverovatnom brzinom od 500 do 1.000 kg na sat.

Vreme rada baterije je približno 6 h u kontinuitetu. Uređaj je veoma lagan za rukovanje. Ukupna masa, uključujući i bateriju je svega 35 kg.

Nežno sakupljanje voća

Fleksibilne plastične lopatice, zajedno sa pločom za prenos, čine srce sakupljača voća. Prilagođavaju se različitim veličinama plodova i uslovima zemljišta i obezbeđuju efikasno i nežno sakupljanje plodova. Plod se sakuplja sa poda pomoću peraja rotirajućeg valjka i gura se u gajbicu za voće preko ploče za prenos.

2023-sakupljac-voca-lopatice.jpg (76 KB)

Efikasno prečišćavanje

Patentirani sistem za čišćenje odvaja lišće i travu od ploda pomoću filter četke za lišće. Zbog svoje veće težine, a samim tim i sile, voće i orašasti plodovi mogu da klize kroz četku u gajbicu.

Osnovni okvir napravljen je od nerđajućeg čelika. Aluminijumski elementi su eloksirani po visokim standardima.

Sabirne lopatice, kao i plastične gajbice, su napravljene od prehrambene plastike bezbedne za hanu, što sakupljač čini organskim alatom primenljivim i u organskoj proizvodnji. 

2023-sakupljac-voca-cetka.jpg (50 KB)

Prednosti

  • Menja minimalno 6 radnika
  • Štedi novac
  • Lak za rukovanje
  • Ergonomski prihvatljiv rad
  • Organski alat

Oblik isporuke osnovne verzije sakupljača: sakupljač, baterija od 14,5Ah, punjač, 2 gajbice zapremine 34 l po gajbici.

Uz sakupljač je obezbeđena i prateća oprema poput dodatnih gajbica, štitnika za efikasnije sakupljanje sitnijeg voća, kolica sa sakupljanje i stola za sortiranje, koja Vam može ubrzati sam proces sakupljanja i olakšati sortiranje i pakovanje voća.

 

Kontakt:

Slađana Jokić
, Polimer Tech. Eng.
Šef poslovnice, ATP IRRIGARION
sladjana.jokic@atpdoo.rs
+381 (0) 62 80 37 140

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!