Reklama
  • Predstavljamo

Syngenta Dani polja

sreda, 4. jul 2018.

Syngenta Srbija je organizovala Dane polja u ratarskim usevima na otvorenom od kraja maja do kraja juna - imali smo desetak događaja širom zemlje.

Okupili smo  mnoge velike, vrhunske poljoprivrednike sa ciljem da im pokažemo i ono što već imamo na tržištu određeno vreme, ali isto tako smo prikazali nove sorte i hibride u proizvodnji ratarskih useva i nova rešenja za zaštitu istih. Uz uljanu repicu (koja je sve popularnija na našim njivama) tu je bio kukuruz, pšenica, suncokret i već drugu godinu u Srbiji hibridni ječam (jedinstven u svetu)  sa novom HIVIDO® tehnologijom. Osnovna poruka je bila da  pokažemo na polju – na zemlji  kako sa malo ulaganja, odgovornog planiranja i vrlo preciznog (u vremenskom smislu) tretiranja biljaka - se mogu postići puno bolji prinosi.

Prikazali smo od novih preparata: TERIDOKS, SCORE TOPREKS i AMISTAR PLUS u uljanoj repici, zatim uz nove sorte pšenice FALADO i GABRIO predstavili smo i punu tehnologiju zaštite pšenice sa preparatima CHEROKEE i ELATUS PLUS.

Takođe su i predstavljeni novi Syngenta proizvodi u suncokretu: nekoliko novih hibrida (SY EDISON, SY DIAMANTIS) sa LISTEGO PRO u CLP + tehnologiji koja obećava dobru budućnost i zadovoljne korisnike.
Na kraju  predstavljeni su u kukuruzu novi hibridi SY ATOMIC i SY CHORINTOS uz pouzdanu herbicidnu zaštitu preko, CAMIX 560 SE, CALARIS PRO i MILAGRO PLUS.

Maline, često spominjane kao “crveno zlato” Srbije su veoma važan usev.  Syngenta je 2017. godine krenula sa organizacijom otvorenih dana polja sa ciljem da promovišu Syngenta inovacije i tehnologije pre dolazeće sezone.

Glavni cilj otvorenih Dana polja je bio da naglasi Syngenta tehnologiju i njenu sposobnost da  pruži odlične rezultate i zaštitu proizvođačima. Kolege iz našeg prodajnog tima su bili ključni akteri koji su obezbedili prisustvo najvažnijih proizvođača maline na otvorenim danima polja, kao i neophodni za generalni uspeh tima. Field eksperti (tehnička služba) su uspešno organizovali oglede i predstavili sezonske izazove proizvođačima kao i naša preporučena rešenja da se oni prevaziđu.

Malina i zasad se sada štite posle berbe za sledeću sezonu.

Dve najznačajnije štetočine koji napadaju malinu i lastare Didymella applanata i Pithophora. Da bi imali dobar kvalitet i zdrave mladice Syngenta je promovisala primenu nekoliko prozvoda: QUADRIS i QUADRIS TOP. Još jedna problematična bolest maline je Botrytis. U ovom slučaju naši timovi su bili u mogućnosti da prikažu primenu SWITCH 62.5 WG preparata kao uspešnog rešenja.

Syngenta poseduje snažnu tehnologiju za borbu protiv bolesti u zasadu maline i promocijom na ovom događaju verujemo da su proizvođači dobili detaljno razumevanje naših proizvoda. Cilj je da podele ovo znanje sa ostalim proizvođačima – na osnovu poverenja i prisne veze koje smo na ovim događajima uspeli da izgradimo.

 

Syngenta Dani polja

Zadovoljni ste sadržajem?