Reklama
  • Reportaža

8. John Deere Bal

Čurug u odnosu na broj stanovnika ima procentualno skoro najviše John Deere mašina u Evropi

U Čurugu je u ponedeljak 5. juna 2023. održan 8. John Deere Bal, mestu čuvenom po procentualno skoro najvećem broju John Deere mašina u Evropi u odnosu na broj stanovnika.

2023-JD-bal-curug-naslovna.jpg (160 KB)

Glavnim ulicama Čuruga je prodefilovalo blizu 40 traktora najpopularnijeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na svetu - kompanije John Deere, od modela serije 5 do najvećih, teških John Deere traktora serije 8R, ali svakako su najbrojniji bili predstavnici čuvene 6M serije - najprodavanijeserije Johh Deere traktora ikad na tržištu Srbije.

Posle tradicionalnog defilea održane su prezentacije predstavnika kompanijeKITE DOO iz sektora "Agronomija", "Mehanizacija" i "KITE Tehnologije", tokom kojih je mogla da se uoči težnja kompanije KITE DOO da u skladu sa strategijom "Diler sutrašnjice", od ponuđača samo mehanizacije, traktora, kombajna i priključnih mašina, se repozicionira u ponuđača tehnologije i da nudi zaokruženo rešenje na obostrano zadovoljstvo korisnika i same kompanije KITE DOO .

2023-JD-bal-curug-defile.jpg (104 KB)

Retki su dileri poljoprivredne mehanizacije koji se mogu pohvaliti ovakvom manifestacijom, koja iz godine u godinu ukazuje da se ova časna profesija i dalje obavlja sa puno ljubavi i entuzijazma.

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!