Reklama
  • Mehanizacija/oprema

CLAAS sertifikuje polovnu mehanizaciju

Progam sertifikacije: ‘’First Claas Plus’’ uključuje 12 meseci garancije, što podrazumjeva originalne Claas rezervne delove, materijale i popravke u slučaju reklamacije u garantnom roku od 12 meseci kod lokalnog prodavca Claas-a. Taj program je dostupan za polovne traktore, kombajne i silokombajne Claas starosti do tri godine.

Od 1980- tih Claas je prodao više od 15 000 kombajna i samohodnih silokombajna. Na sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hanoveru Claas predstavlja svoj program certifikacije za polovne mašine, te svojim kupcima nudi dodatne garancije za maksimalnu upotrebnu pouzdanost. Progam sertifikacije: ''First Claas Plus'' uključuje 12 meseci garancije, što podrazumjeva originalne Claas rezervne delove, materijale i popravke u slučaju reklamacije u garantnom roku od 12 meseci kod lokalnog prodavca Claas-a.

Program ''First Clas Plus'' program je dostupan za polovne traktore, kombajne i silokombajne Claas starosti do tri godine, što znači da će se mašine vrlo temeljno pregledati u autorizovanim servisnim centrima po najvišim standardima. Proverava se ispravnost i do 390 tačaka na kombajnima i do 210 tačaka na traktorima. Too uključuje proveru ispravnosti npr.: hladnjaka, kočnica, remenja, vrata, kvačila, elektroinstalacije, vešanja kabine, curenja na motoru i hidrauličknoj instalaciji.

Novi Claas-ov portal polovnih mašina

Više informacija o ovom programu zainteresovani poljoprivrednici mogu pronaći na web portalu: www.first-claas-used.com.

Na tom portalu zainteresovani mogu videti sav asortiman Claas-a, dakle, puno više nego što je to dostupno kod lokalnog Claas prodavca. Sve ponude su popraćene preciznim opisom radnih sati, brojem servisa i provera koje su izvršene kroz vizuelni prikaz mašine. Ovaj web portal je vrlo intuitivan i vrlo lak za upotrebu. Zainteresovani mogu odabrati razne filtere da pronađu traktor, kombajn ili silokombajn s karakteristikama koje žele, upoređujući istovremeno razne ponuđene mašine. Još jedna prednost za korisnike je to što kod svog lokalnog prodavca ili servisa mogu dobiti sve dodatne informacije o uslovima kupovine mašine, što čini transport, plaćanje i logistiku u slučaju ako se nabavka vrši i u inostranstvu.

First Claas Used počinje s programom od sajma Agritechnica 2015.

Ivica Prpić, dipl. ing. agr. viši koordinator za mehanizaciju http://www.savjetodavna.hr

Zadovoljni ste sadržajem?