Reklama
  • Reportaža

KITE DOO na 88. Poljoprivrednom sajmu

Tokom 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma realizovano je 5 prodaja John Deere traktora, izdato je preko 20 ponuda za traktore, oko 30 ponuda za priključne mašine i mašine za manipulaciju teretom iz prodajnog programa kompanije KITE DOO Novi Sad, a u pregovorima smo oko prodaje John Deere kombajna sa aksijalnim sistemom izvršaja, S770i

Promenjive vremenske prilike razumljivo su uticale na broj posetilaca na izložbenom prostoru kompanije KITE DOO tokom trajanja 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, ali ipak ne možemo da kažemo da smo nezadovoljni i smatramo da je sveukupna poseta ipak prevazišla naša očekivanja, koja su nam, pre početka sajamske manifestacije, odredile visoko varijabilne okolinosti nametnute pandemijom virusa Covid -19.

2021-KITE DOO-stand.jpg (294 KB)

Od 18. septembra na otvorenom sajamskom prostoru 20/II, posetioce su svakodnevno čekale mašine i oruđa renomiranih svetskih i evropskih proizvođača iz prodajnog programa kompanije KITE DOO: JCB, KUHN, JOSKIN, LKT, ALPEGO, GERINGOFF, IRRIMEC, SIPTEC …

Najveće interesovanje posetilaca  svakako je vladalo za traktore, najpopularnijeg proizvođača poljoprivredne mehnizacije na svetu - kompanije John Deere.

Svima dobro poznata i dokazana reputacija naprosto je mamila posetioce da zavire u svaki kutak čak 16 izloženih modela John Deere traktora serija 5D, 6B, 6M, 6R i 8R, a naročitu pažnju i poglede privlačio je impresivni teški traktor John Deere 8340R, sa udvojenim točkovima.

2021-KITE DOO-nezaustavljivi.jpg (200 KB)

Dostojni naslednik, najpouzdanije i najprodavanije 8R serije teških traktora u Srbiji, premijerno je prikazan, upravo na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Tokom 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma realizovano je 5 prodaja John Deere traktora, izdato je preko 20 ponuda za traktore, oko 30 ponuda za priključne mašine i mašine za manipulaciju teretom iz prodajnog programa kompanije KITE DOO Novi Sad, a u pregovorima smo oko prodaje John Deere kombajna sa aksijalnim sistemom izvršaja, S770i.

Naravno, posetioci su ti koji daju čitav smisao postojanju i ove sajamske priredbe i našem poslovanju. Iz zahvalnosti prema njima kompanija KITE DOO i ovog puta bila darodavac u poklon igri Novosadskog sajma, te je traktorska kosačica John Deere X350R otišla u ruke srećnog posetioca 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

2021-KITE DOO-pehar.jpg (147 KB)

Skoro dve i po godine prošlo je od zadnjeg nastupa na Poljoprivrednom sajmu u Novoma Sadu i od tad se mnogo toga promenilo. Ono što ostaje je da kompanija KITE DOO ne menja kriterijum ni u kriznim situacijama i svu svoju energiju generiše da uvek pruži svoj maksimum za svoje posetioce.

Bogdan Crnojački

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!