Reklama
  • Agroekonomika

Novi kvalitet u promociji i prodaji lokalno proizvedene hrane – “THE DOMAĆE”!

”The DOMAĆE” tim tehnologa i eksperata za hranu proverava i bira samo najkvalitetnije lokalne proizvode iz svih krajeva Srbije. U svojoj ponudi imaju preko 400 domaćih proizvoda od oko 60 lokalnih proizvođača iz cele Srbije

Krajem prošle godine, na dve lokacije u Beogradu, na Vračaru i u Zemunu, otvorena su dva prodajna objekta originalnog naziva ”The DOMAĆE” sa autentičnom ponudom domaćih visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda iz svih krajeva Srbije.

2021-the-domace.jpg (67 KB)

Na rafovima posebno mesto zauzimaju proizvodi sa geografskim poreklom poput sremskih kobasica, pirotskog kačkavalja, zlatiborskog pršuta, ariljske maline, fruškogorskog meda. Tu su i provereni organski proizvodi, vrhunska vina i rakije ali i inovativni proizvodi poput testenine sa prepeličjim jajima, voćnih namaza za sir i meso, crnih tartufa u voćnim namazima, i mnogi drugi slani i slatki delikatesi.

”The DOMAĆE” tim tehnologa i eksperata za hranu proverava i bira samo najkvalitetnije lokalne proizvode iz svih krajeva Srbije. U svojoj ponudi imaju preko 400 domaćih proizvoda od oko 60 lokalnih proizvođača iz cele Srbije.

Tim eksperata predvodi direktorka Danijela Bardić Kustudić čija je ideja o pokretanju ovakvog biznisa usledila nakon višegodišnjeg rada u industriji hrane.

”Ideja je da se na jednom mestu nađu srpski proizvodi proverenog kvaliteta koji su nama predloženi od strane ”food” eksperata iz različitih oblasti. Za svaki proizvod rađena je analiza – provera da li se to što piše na deklaraciji nalazi i u samom proizvodu. Selektovana je prva tura, a naša su vrata i dalje otvorena za sve proizvođače domaćih kvalitetnih proizvoda”, kaže Danijela Bardić Kustudić.

Prema njenim rečima, ove dve radnje i online prodaja preko aplikacije Donesi.com, samo su uvertira za ono što u budućnosti možemo da očekujemo od ovog brenda. U planu je formiranje Food hub-a, kao važnog dela brenda ”The DOMAĆE”, mesto na kome će se proizvođači povezivati i dolaziti po savet ili usluge tehnologa i drugih stručnjaka, nešto poput konsaltinga za male, lokalne proizvođače.

Obe ”The DOMAĆE” prodavnice predstavljaju svojevrsne demo prostore, u kojima se lokalni proizvodi i kupuju i degustiraju. Na prezentacijama koje se održavaju svakog vikenda, pod parolom ”Upoznajte male brendove”, kupci imaju priliku da probaju i saznaju nešto više o uspešnim malim proizvođačima kvalitetne hrane i njihovim novim proizvodima. Veliki degustacioni sto, upravo je svemu tome i namenjen i zauzima dobar deo prostora.

Agronews

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!