Reklama
  • Agroekonomika

PerSu pozvao lokalne proizvođače na saradnju

Vojvođanski trgovinski lanac PerSu marketi pokrenuo je projekat pod nazivom “Naši smo” i pozvao sve zainteresovane lokalne proizvođače na saradnju.

Svestan svoje odgovornostii i uloge na tržištu, ovaj trgovinski lanac želi da dodatno osnaži, motiviše i podstakne lokalni razvoj, podržavajući lokalne proizvođače, a ujedno nudeći  sveže i zdrave proizvode svojim kupcima i to u preko 140 maloprodajnih objekta širom Vojvodine.

PerSu_potpisivanje

“Naš cilj je pre svega dobrobit lokalnih sredina u kojima poslujemo, kroz razvoj sopstvene savremene maloprodaje i dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoji jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura. Želimo da našim potrošačima u svim mestima gde smo prisutni, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja”, rekao je Darko Bjeloglav, direktor i suvlasnik PerSu marketa.

Svi zainteresovani proizvođači koji žele da ponude saradnju mogu da se prijave preko specijalno kreiranog sajta www.nasenamavredno.rs i biće kontaktirani u roku od pet radnih dana. Oformljeni tim u kompaniji PerSu će svakodnevno pratiti razvoj projekta i biti u kontaktu kako sa potencijalnim saradnicima, tako i sa onima sa kojima je započeta saradnja.

Prilikom zvaničnog predstavljanja ovog projekta, potpisan je i prvi ugovor sa porodičnom mlekarom iz Mokrina.

„Ovakav projekat zaista može da ohrabri proizvodjače tako što uz relaksirane uslove saradnje pruža mogućnost plasmana robe u 140 maloprodajnih objekata PerSu lanca, a potencijalno i u 600 maloprodajnih objekta širom Srbije u okviru Domaćeg trgovačkog lanca, čiji je PerSu osnovač i član. Verujemo da će nam to pomoći da dalje unapredimo naš porodični posao“, rekla je Bojka Plavšić, vlasnica mlekare Mokrin-mlek.

„PerSu je trgovinski lanac koji svoju delatnost obavlja na teritoriji Vojvodine i zapošljava gotovo 900 radnika. Pored rezultata koje postižemo i brojki koje su nam važne za održivost, važan deo našeg poslovanja čine vrednosti koje negujemo, kao što su  zajedništvo i međusobna briga. Verujemo da ovde gde smo, svi treba lepo da živimo. Verujemo da smo svi bilo da smo potrošači, proizvođači ili prodavci deo iste priče i da je važno da budemo tu jedni za druge i da se povežemo kako bi unapredili kvalitet života i u manjim i u većim sredinama sa ciljem ba ih učinimo lepšima za život i opstanak mladih ljudi u njima”, poručuju iz PerSu marketa.

Đorđe Simović

Zadovoljni ste sadržajem?