Reklama
  • Voćarstvo

Želite da prodate voće u Kinu? Spremite se za CHINA FRUIT LOGISTIC-u

Kao franšiza mnogo poznatijeg sajma u Berlinu, CHINA FRUIT LOGISTICA, koja se održava u Šangajskom izložbenom i konferencijskom centru World Expo, okuplja kineske trgovce povezujući ih sa vodećim igračima u sektoru globalne trgovine voćem i povrćem

2019-china-fruit-logistica

Godinama slušamo upozoravajuće poruke kako je za domaće voće tržište EU, pa i Rusije, sve skučenije. Pošto se voćnjaci podižu na period od 20, 30 pa i više godina našim izvozno orjentisanim voćarima ostaje da potraže neka nova tržišta. Severna Afrika, Indija, Kina? Sa ovom poslednjom se najviše licitira.

Da “opipaju” tamošnje tržište naši izvoznici će biti u prilici od 29 do 31. maja u Šangaju na CHINA FRUIT LOGISTIC-i. Realnije kao posetioci nego kao izlagači.

Vodeći sajam u Kini za trgovinu svežim voćem i povrćem

Kao franšiza mnogo poznatijeg sajma u Berlinu, CHINA FRUIT LOGISTICA, koja se održava u Šangajskom izložbenom i konferencijskom centru World Expo, okuplja kineske trgovce povezujući ih sa vodećim igračima u sektoru globalne trgovine voćem i povrćem.

 “Uz FRUIT LOGISTIC-u u Berlinu i ASIA FRUIT LOGISTIC-u u Hong Kongu, na sajmu CHINA FRUIT LOGISTICA okupićemo najbolje u globalnom poslu sa voćem i povrćem”, rekao je Vilfried Volbold, generalni direktor Global Produce Events (Šangaj). “Nudimo najbolje analize, inovacije i umrežavanje. Mi pomažemo kompanijama da najbolje posluju u Kini.”

Pored prisustvovanja izložbenom delu, posetioci CHINA FRUIT LOGISTICA imaće besplatan pristup forumu FRESH PRODUCE FORUM CHINA, trodelnoj konferenciji koja je od izuzetne koristi za strateška planiranja. Na Forumu će govoriti 40 lokalnih i međunarodnih stručnjaka. Na glavnoj bini, posetioci mogu da učestvuju u velikom konferencijskom programu koji pruža strateški uvid u goruće teme i specifičnosti poslovanja u Kini. Na ekspertskoj sceni, posetioci će moći da steknu praktična dostignuća u radionicama o tehnologiji, marketingu, pakovanju i logistici. U međuvremenu, Media Studio će upriličiti kratke intervjue sa ključnim ličnostima u ovom biznisu.

Najbolji kupci

Više od 2.000 velikih trgovaca prisustvovalo je inaguracionom izdanju CHINA FRUIT LOGISTICA 2018. Više od 80 % njih došlo je iz 25 provincija širom Kine. CHINA FRUIT LOGISTICA ulaže veliki novac kako bi na sajam privukla najznačajnije kupce iz Kine. Plan je da sajmu prisustvuje više od 300 ključnih kupaca svežeg voća i povrća iz svake kineske pokrajine.

Kineska nagla potražnja za visokokvalitetnim svežim proizvodima podstiče sve veće trgovinske i investicione mogućnosti za globalno poslovanje svežim voćem i povrćem. Pred kinesku Novu godinu nezasita potražnja u Kini podstakla ogromne investicije u čileanski izvoz kako bi se stvorio najveći svetski trgovački put trešnje. Osim trešanja, stonog grožđa i tropskog voća na kinesko tržište uoči Lunarnih novogodišnjih svečanosti ubrzano ulaze bobičasto voće i avokado, ali njihova potrošnja raste tokom cele godine.

Kupite jeftiniju ulaznicu za CHINA FRUIT LOGISTIC-u

Posetioci mogu da se registruju online za vodeći kineski sajam svežih proizvoda u Šangaju 29. i 31. maja.  Otvorena je online prodaja ulaznica za CHINA FRUIT LOGISTIC-u, a posetioci koji kupuju karte mogu uštedeti 40% u odnosu na prijavu na licu mesta. Ulaznice se mogu kupiti na adresi: https://www.youwanguo.cn/en/audience/tickets.html.

Porodica FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICA, vodeći svetski sajam za poslovanje svežim proizvodima, održava se 5-7. Februara 2020. godine u Berlin Expo Centru u Nemačkoj.

Posle veoma uspešnog početka u maju 2018. godine, CHNA FRUIT LOGISTICA, vodeći nacionalni sajam kineskog poslovanja svežim proizvodima, vraća se u Šangaj 29. i 31. maja 2019. godine.

ASIA FRUIT LOGISTICA, će biti održan održava od 4-6. septembra 2019. godine na sajmu AsiaWorld-Expo u Hong Kongu. 

Đorđe Simović

Zadovoljni ste sadržajem?