Reklama
  • Agrovesti

Prijave za Delta Biznis Inkubator od aprila

ponedeljak, 18. mart 2019. 11:33

Beograd —

Prijave za Deltin program za podršku startap ideja iz oblasti logistike, distribucije, nekretnina i poljoprivrede biće otvorene i ove godine početkom aprila.

Zainteresovani startap timovi moći će da se prijave preko sajta www.deltabiznisinkubator.rs .

Delta Biznis Inkubator je tromesečni program koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da pokrenu, razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte. 

"Delta Biznis Inkubator je program uz pomoć koga startap timovima dajemo priliku da razviju svoju preduzetničku ideju tokom perioda inkubacije, kroz koji ih svojim znanjem i savetima vode stručnjaci Delta Holdinga. Takođe, program pruža i mogućnost da svoju poslovnu ideju testiraju u okviru naše Kompanije. Smatramo da je važno podržati ljude preduzetničkog duha sa inovativnim idejama koji osim što svojim poslovanjem unapređuju privredu Srbije, ohrabruju i motivišu druge da realizuju svoje ideje.“ izjavila je Nadica Milanović, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator. 

Prošle godine se za ovaj program prijavilo 163 startapa, od kojih je 6 prošlo sve krugove selekcije i dobilo Deltinu podršku. Tokom tri meseca, ovi timovi imali su niz edukacija o tome kako osnovati preduzeće, rukovoditi finansijama, promovisati svoj proizvod ili uslugu. Osim Deltinih stručnjaka, timovi su sarađivali sa biznis konsultantom sa kojim su prošli sve faze razvoja ideje i pripremu za predstavljanje ideje pred investitorima.

Pobednik Delta Biznis Inkubatora 2018. godine je tim koji je predstavio Frigo gel – gel za zaštitu voćnjaka i vinograda od prolećnih mrazeva. 

"Ove godine program se neće značajno razlikovati u odnosu na prošlogodišnji. Izmene se odnose na unapređenje određenih faza programa, na osnovu povratnih informacija koje smo dobili tokom prethodne godine od mentora i saradnika na projektu. Faze projekta ostaju iste: prijavljivanje ideja, selekcija prijava na osnovu kriterijuma konkursa, pitch za učešće u programu, inkubacija odabranih ideja (razvijanje i testiranje ideje) i u finalu predstavljanje ideja pred potencijalnim investitorima. I tu nije kraj već početak za pobednički startap.“, dodala je Nadica Milanović. 

Delta Biznis Inkubator realizuje se i ove godine u saradnji sa Propulsion Fondom. Više informacija i prijavni formular za učešće u programu, od aprila možete naći na sajtu: www.deltabiznisinkubator.rs i Facebook strani: https://sr-rs.facebook.com/deltabiznisinkubator/.

B 92

Zadovoljni ste sadržajem?