Reklama
  • Agrovesti

Sadržajan nastup kompanije KITE DOO na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

petak, 20. maj 2022. 00:29

Novi Sad —

Zvanični John Deere diler i serviser na tržištu Srbije, kompanija KITE DOO Novi Sad, će tokom 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu svoje eksponate izložiti na površini većoj od 1.800 kvadratnih metara.

Kao deo ponude traktora verovatno vodećeg i svakako napopularnijeg svetskog proizvođača poljoprivredne mehanizacije, kompanije John Deere, na KITE DOO štandu će biti izloženi modeli traktora serija 5D, 5E, 6B 6M, 6R i 8R raspona snage od 45 KS - 340 KS kao i John Deere univerzalni žitni kombajni i sa aksijalnim i sa tangencialnim sistemom izvršaja, serija W, S i T, prskalice i balirke, sejalice, John Deere mašine za održavanje travnatih površina, a sa akcentom na ponudu najsavremenijih tehnoloških rešenja i koncepta precizne poljoprivrede.

Naravno, biće prikazane i mašine čuvene kompanije JCB - pionira u oblasti proizvodnje teleskopskih manipulatora, priključne mašine i oruđa eminentnih svetskih proizvođača kao što su: KUHN, ALPEGO, SIPTEK, JOSKIN, IRRIMEC, DEGENHART, GERINGOFF.

U cilju diversifikacije, ističe se ponuda šumskih zglobnih traktora, izuzetne snage i okretnosti, slovačkog proizvođača LKT.

Pored mašina i opreme u ponudi su i originalni rezervni delovi i oprema, usluge ovlašćenog servisa i opcije produženog garantnog roka.

U oviru sektora “Agronomija“ spremne su ponude semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja, ako i susreti sa partnerima u oblasti trgovine merkantilnim robama.

Pripremljene su i specijalne sajamske pogodnosti pri kupovini, ponude finansiranja putem poslovnih banaka, prvenstveno OTP banke i OTP Leasing-a.

Uprkos krizi izazvanoj Korona virusom, u protekle dve godine kompanija KITE DOO nije prekidala saradnju sa sa Novosadskim sajmom i učestvovala je na svakom dosadašnjem virtuelnom sajmu, kao i na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održao u tradicionalnom formatu u septemburu 2021. godine.

Kompanija KITE DOO je kao i ranijih godina darodavac u nagradnoj igri Novosadskog sajma, te je i ovog puta za srećnog posetioca namenjen traktor John Deere 5045D.

Činjenica da je kompanija KITE DOO deo sajamske priredbe u godini kada je Mađarska zemlja partner, dodatno obavezuje KITE DOO da kao kćerka mađarske korporacije KITE Zrt., doprinese uspešnosti ovogodišnje sajamske priredbe.

2022.kite-mps-plakat.jpg (324 KB)

Bogdan Crnojački, KITE DOO

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!