Reklama
  • Agrovesti

Šansa za posao - Agro Job Fair održan na Poljoprivrednom fakultetu

petak, 29. mart 2024. 07:35

Novi Sad —

Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu održan je drugi sajam zapošljavanja namenjen studentima, ali i svima koji su u potrazi za poslom u oblasti poljoprivrede, vodoprivrede, veterine i agroekonomije.

Studentima se predstavilo više od 15 kompanija. Projekat Centra za razvoj karijere ”Agro Job“, uz podršku Poljoprivrednog fakulteta i Studentskog parlamenta, osmišljen je da osnažuje studente i pomogne im pri iskoraku na tržište rada. Za mnoge studente sajam predstavlja prvi susret sa poslodavcima, što im, kako kažu, mnogo znači zbog informisanja o budućem zaposlenju. 

KITE DOO NA SAJMU ZAPOŠLJAVANAJA 

Prisustvo kompanije KITE DOO na Sajmu zapošljavanja na Poljoprivrednom fakultetu je još jedna potvrda pravog partnerskog odnosa koji već godinama u nazad neguje zvanični diler i serviser najpopularnijeg proizvođača poljoprivredne mehnizacije na svetu  -  kompanije John Deere sa jednom od najstarijih naučno - obrazovnih institucija Univerziteta u Novom Sadu – Poljoprivrednim fakultetom.

2024-Kite-sajam-zaposljavanja.jpg (125 KB)

Iako je i ovo bila prilika da kompanija KITE DOO prezentuje svoj bogat prodajni i uslužni program ipak je u fokusu bio odabir studenata završnih godina za angažovanje na predstojećem 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu jer prošlogodišnje iskustvo i uspešna saradnja sa studentima je kompaniju KITE DOO navela da ponovo spoji lepo i korisno kroz angažman studenata preko studentske zadruge.

Pripreme za Poljoprivredni sajam i sam tok Sajma sa sobom nose specifične okolnosti i zahteve za adekvatnim veštinama i visokom motivacijom za rad poželjnom za najveću smotru regionalnog agrara i nastup kompanije KITE DOO na verovatno najposećenijem i jednom od najvećih izložbenih prostora, gde tokom svih dana sajamske priredbe svima dobro poznata i dokazana reputacija John Deere mašina naprosto mami posetioce da zavire u svaki kutak izložbenog prostora kompanije KITE DOO, a kompanija KITE DOO je već i ranije pokaza da ne menja kriterijum i uvek teži da pruži svoj maksimum za posetioce.

RTV

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!