Reklama
  • Agrovesti

U 2022. obeležavamo dve decenije portala Poljoprivreda.info. Prvi čestitao Miladin Ševarlić

sreda, 12. januar 2022. 10:04

Novi Sad, Beograd —

Portal Poljoprivreda.info u ovoj 2022. godini beleži dve decenije rada. Tim povodom ćemo nizom aktivnosti obeležiti naš jubilej. Pre svega postavljanjem treće verzije našeg portala. Već je druga verzija prilagođena mobilnim telefonima, a nova će biti dodato usavršena. Ovo je bitno pošto bezmalo 90% poseta portalu dolazi sa ovih uređaja.

Planiramo da u ovoj godini objavimo i knjigu kolumni urednika portala Đorđa Simovića. Uz urednika, od prvog dana, početka septembra 2002. za vizuelni identitet sajta je zadužen Predrag Mirić. Tim koji pobeđuje ne bi trebalo menjati, ali ga svakako treba osnažiti. Sa nama je, na polju marketinga, evo već treću godinu agencija "Put jednog projekta." Milica Rajačić je na čelu tog tima a njeno dvodecenijsko iskustvo u realizaciji domaćih i međunarodnih projekata garancija je posvećenosti poslu.
Ovom prilikom valja se zahvaliti našim strateškim partnerima, kompanijama Kite DOO i Ekosan, i ostalim firmama sa kojima sarađujemo.
I za kraj, prenećemo vam prvu čestitku povodom godine u kojoj proslavljamo jubilej, a koja je stigla od renomiranog prof. dr Miladina Ševarlića.

"Čestitam prvih dve decenije aktivnosti portala POLJOPRIVREDA.INFO na poljzu poljoprivrednika, zadruga, agrobiznis kompanija, potrošača, zaštite životne sredine i uvažavanja stavova struke i nauke! Želim GiO uredniku i Redakciji nove domete uspešnih aktivnosti u narednim decenijama!"

Predsednik Saveza poljoprivrednih inženjera i tehničara Srbije (SPITS, osnovan i registovan 1868/69. kao Društvo za poljsku privredu)
Prof. dr Miladin M. Ševarlić

Poljoprivreda.info

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!