Reklama
  • Najave događaja

Dan dobavljača – Agrobiznis 2024.

Lanac znanja i podrške za održivi lanac snabdevanja

Dan dobavljača – Agrobiznis 2024. će se održati u okviru 91. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 21. maja, u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma. Događaj u organizaciji Razvojne agencije Vojvodine i Novosadskog sajma, uz podršku Sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, biće sastavljen od panela, konferencija i B2B sastanaka.

2024-Dan-dobavljaca.jpg (113 KB)

Svrha konferencijskog dela je da istražimo na koje načine prehrambena industrija može da se prilagodi novim tehnologijama i razvoju novih proizvoda kako bi postala fleksibilnija i održivija u budućnosti. Kroz informativne panele i dinamične diskusije, cilj nam je da pružimo pregled najnovijih trendova i praksi koje oblikuju ovu industriju, istovremeno podstičući otvorenu razmenu ideja i iskustava.

Razgovaraćemo o regenerativnoj poljoprivredi, digitalnoj transformaciji poljoprivrede u Srbiji, razvoju dobavljačkih lanaca u prehrambenoj industriji, inovacijama i novim trendovima u industriji, finansiranju, kao i o pripremama kompanija za nastup na međunarodnim specijalističkim sajmovima, kako bi što bolje predstavili svoje proizvodne programe i postali dobavljači većih kompanija ili trgovačkih lanaca.

Organizatori pozivaju kupce i prerađivače iz prehrambenog sektora da se prijave za B2B sastanke. Prijava ide preko platforme koja se nalazi na ovom linku: https://dandobavljaca.talkb2b.net/

Na samoj platformi nalazi se detaljno objašnjenje načina na koji se prijavljuje, ali i sve ostale informacije u vezi sa događajem, poput agende, institucija i kompanija iz kojih dolaze panelisti, i druge važne informacije.

Pozivamo kompanije da iskoriste ovu priliku kako bi uspostavili korisne poslovne kontakte, ali i sve zainteresovane da nam se pridruže kao bismo zajedno istražili perspektive, razmenili ideje i bili deo inspirativne diskusije o budućnosti prehrambene industrije i njenom održivom razvoju.

2024-Dan-dobavljaca-agenda.jpg (419 KB)Razvojna agencija Vojvodine

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!