Reklama
  • Najave događaja

AGRA 2018.

Poseban naglasak sajam AGRA u Gornjoj Radgoni u Sloveniji, u svom 56. izdanju  od 25. do 30. augusta, stavlja na mlade u agrobiznisu, generacijsku obnovu, digitalizaciju, inovativnost, znanje i umrežavanje

Poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA kao najvažniji međunarodni sajam u ovom delu Evrope, na dodiru Slovenije s Austrijom, Mađarskom i Hrvatskom, i ove godine, od 25. do 30. augusta, u svom 56. izdanju potvrdiće sopstveni značaj. Poseban naglasak AGRA, ove godine, stavlja na mlade u agrobiznisu, generacijsku obnovu, digitalizaciju, inovativnost, znanje i umrežavanje.

2018-agra

Foto: Vedran Stapić

Biće istaknute, najavljuju iz Pomurskog sejma, celine kao što su: hrana iz naše okoline, ekološka poljoprivreda, organski proizvodi za gastronomiju, održivo upravljanje šumama, kao i poljoprivredna mehanizacija za visokoefikasnu i održivu poljoprivrednu proizvodnju.

Sajam AGRA posetiće mnogi ministri i privredne delegacije iz Evrope i sveta. Najznačajnije slovenačke institucije predstaviće se na poslovnim B2B susretima i sajamskim prezentacijama. Država partner ove godine je Makedonija, koja ovim nacionalnim nastupom omogućava svojim izlagačima - predstavnicima makedonske poljoprivrede, privrede i turizma, uspostavljanje novih veza i kontakata, ciljanih poslovnih susreta kao i najširu promociju pred 120.000 posetilaca sajma iz Slovenije i šireg međunarodnog područja.

Opširnije o sajmu Agra pročitajte na stranicama Agrokluba.

Željka Rački-Kristić