Reklama
  • Najave događaja

Belgrade Food Show 2019

Belgrade Food Show je međunarodni sajam i konferencija visokokvalitetne hrane („specialty food“) u Jugoistočnoj Evropi, jedinstvena i dugo očekivana prilika za susret proizvođača i kupaca, upoznavanje i razmenu znanja

Događaj je osmišljen kao prilika za predstavljanje domaće i regionalne visokokvalitetne hrane široj publici – da pruži priliku za otkriće jedinstvene, premijum hrane i pića, inovativnih prerađenih proizvoda od voća, povrća i mesa, mlečnih proizvoda i poslastica.

2019-belgrade-food-show


Pored izložbenog dela i mogućnosti za sastanke proizvođača i kupaca, konferencija će okupiti relevantne stručnjake i predstavnike industrije na predavanjima i panelima na teme kao što su perspektive srpske visokokvalitetne hrane, mogućnosti za izvoz, globalni trendovi i očekivanja kupaca, kao i primeri dobre prakse.

Belgrade Food Show 2019 je pravo mesto da pokažete kvalitet, ljubav i ideje koje stoje iza vaših proizvoda, da nešto naučite i napravite dobar posao. Predstavimo svetu rastući potencijal srpske I regionalne industrije hrane i omogućimo ključnim međunarodnim kupcima da dožive njen autentičan kvalitet i karakter.

Belgrade Food Show organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Opširnije na http://belgradefoodshow.rs/.

Đorđe Simović

Zadovoljni ste sadržajem?