Reklama

Poljoprivreda.info - Agroinkubator

Poljoprivreda.info – Agroinkubator je mesto na web-u koje od 2002. godine okuplja specijaliste iz različitih oblasti poljoprivrede. U predhodnim godinama uspostavili smo dobru saradnju sa mnogobrojnim pojedincima i institucijama kako bi za krajnje korisnike obezbeđivali pravovremene i pouzdane informacije.

Saradnja sa štampanim i elektronskim medijima više je nego plodna, pa se u našem pool-u kao medijski partneri nalaze: časopisi “Poljoprivrednik”, “Gazdinstvo”, “Dobro jutro”, “Agronomska revija” i portali “Agroklub”, “Agroservis”, “Agrosmart”, “Domaćinska kuća”,  kao i elektronski bilteni “Agronews” i “Za našu zemlju”. Sa njima razmenjujemo vesti, stručne članke, saopštenja i sve aktuelnosti iz poljoprivrede.

Za Poljoprivreda.info pišu istaknuti poslenici agrarne misli: Miladin Ševarlić, Čedomir Keco, Žarko Galetin, Branislav Gulan, Miroslav Malešević, Žarko Ilin, i drugi.

Partneri

Poljoprivreda.info jedan je od prvih portala posvećenih agraru u našoj zemlji. U proteklih više od deceniju i po naš rad su prepoznale mogobrojne kompanije koje su našle poslovni interes da predstave svoje proizvode i usluge na našim stranicama.

Među njima su: Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd, Novosadski Sajam, Pioneer Semena GmbH, BC Hibridi, ProCredit Leasing, Hypo Alpe Adria Leasing, ATP Irrigation, Agroprotekt doo, Mascus Serbia, Centar za razvoj agrobiznisa Horgoš, Desa Poland Sp. z o.o. ...

Mogućnost oglašavanja

Mogućnosti oglašavanja za poslovne partnere su veoma široke: objavljivanje PR i native članaka, poslovnih vesti, najave događaja, prikazivanje banera. Osim na samom portalu Poljoprivreda.info sadržaj plasiramo i na društvenim mrežama: Facebook, G+, Twitter, LinkedIn. Samo na Facebook-u našu stranicu je lajkovalo više od 9.000 korisnika ove mreže. Elektronski bilten prima više od 2.500 prijavljenih.

Statistika

Na Poljoprivreda.info čitaoci dolaze sa pretraživača u 82% slučajeva, direktnim odlaskom na portal u 14% slučajeva i preko socijalnih mreža u 4% slučajeva. Portal posećuje 58 % muškaraca i 42% žena. Kada je o starosnoj strukturi reč, u dobi od 18-24 godine Poljoprivreda.info čita 7% posetilaca, 25-34 godine 22%, 35-44 godine 25% posetilaca (najbrojnija grupa), 45-54 godine 19%, 55-64 godine 21% posetilaca i više od 65 godina 6% posetilaca. Kada je o geografskoj rasprostranjenosti reč, na Poljoprivreda.info iz Srbije dolazi 63% posetilaca, BiH 11%, Hrvatske 8%, Crne Gore 4% i Makedonije 3%. Ostale zemlje su ispod 1%. Posetioci portalu pristupaju desktop računarima u 48% slučajeva i isto toliko mobilnim uređajima, dok sa tableta stiže 4% poseta. Mesečno na na portalu bude pogledano do 50.000 stranica.

 

S poštovanjem,
Đorđe Simović, urednik,
Poljoprivreda.info - Agroinkubator