Reklama
  • Mehanizacija

Rana porudžbina John Deere kombajna

sreda, 23. novembar 2022.

Iskoristite najpovoljnije modele finsansiranja i najniže cene, koje Vam se pružaju samo tokom trajanja “Rane Porudžbine“ John Deere kombajna

Danas, John Deere kombajni požanju više od polovine svih žitarica u svetu!

2022-jd-kombajni-porudzbina.jpg (183 KB)

Posedovanje kombajna kompaniej John Deere ne znači samo da na usluzi imati vrhunske performanse koje jedan kombajn može da Vam pruži, već se radi se o kompletnom rešenju za žetvu, koje objedinjuje sisteme automatizovane kontrole, napredne alate precizne poljoprivrede, kao i proaktivne i inovativne usluge zvaničnog John Deere dilera i servisera na tržištu Srbije - Kompanije KITE DOO.

Sve je dizajnirano i predviđeno da vam pruži podršku za vreme žetve i nakon nje, uz potpuno integrisano iskustvo koje će vam pomoći da ostvarite održivu i profitabilnu proizvodnju i uspeh u Vašem poslovanju.

Koju god tehnologiju žetve da tražite - aksijalni ili tangencijalni sistem izvršaja – kompanija John Deere može da zadovolji sve Vaše potrebe ponudom S, X, T, W serije kombajna.

S serija - aksijalni sistem izvršaja sa jednim rotorom - zapanjujući učinak uz garantovano manje od 1% loma zrna i manje od 1% gubitaka.

X serija - aksijalni koncept kombajna sa dva rotora, koji obezbeđuje propusnu moć veću od 100 t/h

T serija - tangencijalni sistem izvršaja sa jednim izvršajnim bubnjem, 2 bitera i aktivnim separatorom - 25% veći učinak u odnosu na klasične slamotresne kombajne.

W serija - klasični tangencijalni sistem izvršaja sa jednim bubnjem i odbojnim biterom - za sve kulture uz vrhunski kvalitet slame.

Svaku od ovih serija ističe kvalitet ugrađenih komponenti, najnaprednija tehnologija, niska stopa defektaže, pouzdanost u radu i kvalitet rada.

Spoj najsavremenije tehnologije, korišćenje najboljih mogućih raspoloživih sirovina i materijala, mnoštvo inteligentnih rešenja i luksuzni ergonomski položaj rukovaoca, pozicionira John Deere kombajne u sam svetski vrh.

Pored svega nabrojanog, detalji o kojima se vodi računa pri konstruisanju svakog radnog segmenta kombajna u eksploataciji se ogledaju u minimalnim lomu, minimalnim gubicima i minimalnim nečistoćama u bunkeru za zrno.

Pored toga što su svi kombajni eksploataciono ispitani po izlasku iz fabrike, kompanija KITE DOO će i ove sezone na poljima Srbije prikazati eksploatacione potencijale John Deere kombajna, i uveriti sve potencijalne kupce, da će ukoliko se odluče za kupovinu John Deere kombajna, napraviti pravi korak.

Visok kvalitet John Deere mašina je neosporan, ali kada se na to nadoveže kompanija KITE DOO sa svojom proaktivnom i organizovanom postprodajnom podrškom, što podrazumeva visoko obučene servisne eksperte i ažurne, mobilne servisne ekipe, veliki lager originalnih rezervnih delova po najpovoljnijim cenama na tržištu, onda se zaokružuje kompletna celina i stvara se tim koji pomera granice, a zajednički napredak je jedino merilo uspeha.

John Deere kombajni nude vodeće performanse i zaista je pravo je vreme da izaberete svoju “Zvezdu Žetve 2023“, zato iskoristite pogodnosti, neuporedivo veće nego u bilo kom drugom delu godine, najpovoljnije modele finsansiranja i najniže cene, koje Vam se pružaju samo tokom trajanja “Rane Porudžbine“ John Deere kombajna koja je svake godine aktuelna u trajanju od samo dva meseca - Pozovite zvaničnog John Deere dilera i servisera na tržištu Srbije – kompaniju KITE DOO:

- Severna Bačka: 069/1040-268.

- Južna Bačka: 069/1040-262.

- Zapadna Bačka: 063/291-156.

- Banat: 069/1040-263.

- Srem i Centralna Srbija: 063/1010-700.

- Mačva: 063/291-273.

Za detaljne informacije u vezi sa svim modelima svih serija John Deere kombajna kliknite ispod na link ka zvaničnom John Deere veb -sajtu za Republiku Srbiju:

https://www.deere.rs/sr/kombajni/

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!