Reklama
  • Voćarstvo

Fruitnet organizuje besplatan World of Fresh Ideas

Fruitnet pokreće besplatan događaj za učenje i umrežavanje za globalno poslovanje sa svežim voćem i povrćem

Krajem maja globalno popularan časopis posvećen proizvodnji i prometu voća i povrća Fruitnet biće na mreži domaćin manifestacije World of Fresh Ideas, besplatnog događaja za učenje i umrežavanje za globalno poslovanje sa svežim voćem i povrćem.

2021-wfi.jpg (65 KB)

Registrujte se besplatno na worldoffreshideas.com

World of Fresh Ideas održava se na mreži 26. i 27. maja 2021. Sastoji se iz četiri različita dela sa prezentacijama, razgovorima, intervjuima i interaktivnim diskusijama sa vodećim stručnjacima iz međunarodnog biznisa sa svežim proizvodima. Događaj je postavljen na jednostavnoj platformi koja je laka za upotrebu, a polaznici se mogu lako povezati i ćaskati, besplatno.

„Želimo da se svi u industriji svežeg voća i povrća sastanu onlajn, umreže i uče“, objašnjava Kris Vajt, generalni direktor Fruitnet Media International.

Fruitnet je zvanični medijski partner najvećeg sajma svežeg voća i povrća na svetu Fruit Logistice koja se u normalnim okolnostima održava u februru, a  zauzvrat je Fruit Logistica glavni partner za saradnju na manifestaciji World of Fresh Ideas.

Madlen Miserius, viši menadžer proizvoda Fruit Logistice, kaže da je ovaj događaj šansa da se okupi velika globalna porodica ljudi u poslu sa svežim voćem i povrćem, kao i svake godine na Fruit Logistici.

„Budući da su ove godine susrete licem u lice šireg obima veoma teško organizovati, podržavamo Svet svežih ideja“, komentariše ona. „U maju 2021. godine imate priliku da upoznate najnovije trendove i inovacije i da se umrežite. Nadamo se da ćemo se u februaru 2022. ponovo okupiti u normalnim okolnostima na Fruit Logistici u Berlinu.“

Ova godina je ujedno i Međunarodna godina voća i povrća Ujedinjenih nacija. „Dakle, World of Fresh Ideas je takođe prilika da se okupimo i istaknemo  značaj voća i povrća za ljudsku ishranu, sigurnost hrane i zdravlje“, dodaje Vajt.

Evo šta vas očekuje na događaju World of Fresh Ideas i to sve besplatno:

Učenje

Budite deo dvodnevnog master klasa. Saznajte kako vodeće svetske kompanije sa svežim proizvodima razvijaju svoje poslovanje i razvijaju najbolje strategije na izazovnom tržištu koje se brzo menja.

Očekuje vas 50+ sati stručnih razgovora, intervjua, diskusija i sesija sa pitanjima i odgovorima uživo o najvažnijim temama svežeg voća i povrća.

Umrežavanje

Umrežite se sa najboljim u poslu: višim rukovodiocima, kupcima, menadžerima kategorija, trgovcima, vlasnicima brendova, preduzetnicima i konsultantima. Na vaša pitanja će odgovarati najbolji stručnjaci.

Lideri

Uspostavite najbolje veze sa vodećim pojedincima u najznačajnijim kompanijama u svetskom poslu sa svežim proizvodima.

Za više informacija i besplatnu registraciju posetite worldoffreshideas.com.

Fruitnet Live je deo Fruitnet Media International, vodećeg svetskog izdavača i organizatora događaja za međunarodno poslovanje sa svežim voćem i povrćem.

Fruit Logistica je vodeći svetski sajam svežih proizvoda. Svake godine privuče 3.300 izlagača i 72.000 trgovaca u Berlin. Deluje kao globalna platforma za nove ideje i rešenja.

Đorđe Simović

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!