Reklama
  • Mehanizacija/oprema

Kompanija KITE najavila sadržajan nastup na 18. SPIT-u

Savremeni traktori, kombajni, prskalice, telehendleri, balirke, tifoni kao i stručnjaci mehanizacije, agronomije, precizne poljoprivrede i drugi sa konkretnim savetima čekaju vas na štandu kompanije KITE DOO

U više javnih nastupa izvršni direktor kompanije KITE DOO, Đorđe Mišković, naglasio je da u portfoliju manifestacija na kojima izlažu, visoko mesto uz Poljoprivredni sajam u Novom Sadu svakako zauzima i SPIT.

2023-SPIT-KITE.jpg (231 KB)

Tradicionalna manifestacija SPIT – Smotra poljoprivrede, industrije i trgovine, biće po 18. put u organizaciji Kluba 100 P plus održana u subotu 22. jula u Kaću na parceli na putu Novi Sad - Zrenjanin prema “Salašu 84”, sa leve strane.

Na izložbenom prostoru kompanije KITE DOO će biti stacionarno prikazane sledeće mašine:

Kombajn John Deere T 550 sa hederom John Deere 722X - Najmoćniji John Deere slamotresni kombajn.

https://www.deere.rs/sr/kombajni/serija-t/

 

Traktor John Deere 8R310 – model najprodavanije i najpouzdanije serije teških traktora u Srbiji

https://www.deere.rs/sr/traktori/veliko/8-serija/

Traktor John Deere 6R215 – pobednik u transportu na testu traktora koje je sprovela Poljoprivredna komora Donje Saksonije (Nemačka) 2020. godine* sa potrošnjom od samo 19,2 l/h – što je prednost od 1,2 l/h u odnosu na traktor koji se našao na drugom mestu.

https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6r215/

 

Traktor John Deere 6R130 – najsvestraniji traktor Premium segmenta sa 4 cilindra, izuzetna efikasnost u potrošnji goriva i automatuzacija najvišeg nivoa uz primenu mnoštva alata Precizne Poljoprivrede

https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6r/6r130/

 

Traktor John Deere 6130M – model najprodavanije serije John Deere traktora ikad na tržištu Srbije.

https://www.deere.rs/sr/traktori/srednje/serija-6m/

 

Prskalica John Deere M732i -  konstruisane spram vaših potreba, jednostavne za upotrebu uz maksimalnu produktivnost i minimalne troškove rada, nude rešenja skrojena po meri, koja su savršena za intenzivnu i manje intenzivnu proizvodnju. Prskalica koja je konstruisana da funkcioniše precizno i pouzdano dug niz godina.

https://www.deere.rs/sr/prskalice/serija-m700/

 

Balirka John Deere V451M – sa varijabilnom komorom, za sve kulture i zapanjujuće učinke.

https://www.kitedoo.rs/masine/prikljucne-masine-i-orudja/balirke/

 

Telehendler JCB 535-95 Agri - trenutno najpopularniji model teleskopskih manipulatora, SVETSKOG BROJA 1 u proizvodnji mašina za manipulaciju sa teretom – kompanije JCB.

https://www.kitedoo.rs/jcb/

 

KUHN Performer 3000 -  prilagođavanje različitim tipovima zemljišta i vremenskim uslovima, za brz i visokokvalitetan rad sa jednostavnom, robusnom i efikasnom višenamenskom mašinom.

https://www.kitedoo.rs/masine/prikljucne-masine-i-orudja/kuhn-prikljucne-masine-i-orudja/

 

IRRIMEC tifon ST15 FI 100 TG 450 -  najbolje rešenje za sigurne prinose i kontrolu čitavog procesa Vaše proizvodnje.

https://www.kitedoo.rs/masine/sistemi-za-navodnjavanje-irrimec/

 

Predstavnici kompanije KITE DOO, sektora “Mehanizacija”, “Agronomija”, “P.A.T. - Tehnologije Precizne Poljoprivrede”, “Rezervni delovi i oprema” i “KITE Tehnologije  - KiTeh” će biti na raspolaganju poljoprivrednicima za konsultacije, sugestije i detaljne informacije u vezi sa trenutnim akcijama, kompletnim prodajnim i uslužnim programom kompanije KITE DOO, ali i za informacije o najpovoljnijim modelima finansiranja.

Poljoprivreda.info

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!