Reklama
  • Zanimljivosti

Lasersko etiketiranje agruma za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, 14. februar, je pred vratima i milioni širom sveta razmišljaju o tome šta će pokloniti voljenoj osobi. Evo jedne originalne ideje

„Želimo da zaljubljeni poklone unikatni agrum voljenoj osobi“, kaže Manuel Peris, menadžer u kompaniji Agribio Terra Organic. Ova španska kompanija, specijalizovana za proizvodnju i marketing organsko proizvedenih citrusa, lansira specijalno izdanje citrusa označenih laserom sa posebnim dizajnom za Dan zaljubljenih.

2021-agrumi-laser.jpg (34 KB)

To je dizajn koji kombinuje klasično srce sa rečju Bio, ispisan laserom na voću.

„Nastojimo da obeležimo organske proizvode kako bi se razlikovali od konvencionalno proizvedenih. Mnogi lanci supermarketa smatraju da bi se organsko voće istaklo, mora biti upakovano, posebno ako je namenjeno posebnoj proslavi. Uz lasersko obeležavanje ili natural branding imamo rešenje koje smanjuje troškove pakovanja i plastičnog otpada. Ova tehnika ne smanjuje kvalitet ili rok trajanja proizvoda, a istovremeno ga čini privlačnijim za kupca. Lasersko etiketiranje agruma za Dan zaljubljenih je novina i sigurni smo da će privući pažnju potrošača“, kaže Manuel Peris.

Đorđe Simović

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!