Reklama
  • Mehanizacija/oprema

Trelleborg proglasio pobednika „Traktorista godine 2022.“ na italijanskoj stazi Kremona

Na takmičenju je učestvovalo 40 vozača traktora iz svih regiona Italije kako bi pokazali svoj talenat i osvojili titulu. Ove godine pobednik takmičenja je Alberto Alegreti, iz Pegonjage iz provincije Mantova

Jedinstveni „Vozač traktora godine“ je takmičarski događaj koji okuplja poljoprivredne profesionalce iz cele Italije da testiraju svoje veštine. Vozači su nagrađeni za njihovu sposobnost da u najkraćem roku manevrišu poljoprivrednim mašinama opremljenim gumama Trelleborg.

2022-Trelleborg-traktorista-1.jpg (128 KB)

Kremona Circuit, profesionalna trkačka staza, idealno je okruženje za ovo takmičenje. Na takmičenju je učestvovalo 40 vozača traktora iz svih regiona Italije kako bi pokazali svoj talenat i osvojili titulu. Ove godine pobednik takmičenja je Alberto Alegreti, iz Pegonjage iz provincije Mantova.

Takmičari su izveli četiri izazovna testa na terenu: manevrisanje, podizanje, vožnja unazad i manevrisanje sa prikolicom i stabilnost. Izazov stabilnosti predstavlja Trelleborgova guma PneuTrac®, poznata po odličnim performansama na padinama i na blatnjavom terenu.

2022-Trelleborg-traktorista-3.jpg (63 KB)

Trelleborgov tehnički partner za ovo takmičenje bio je Nev Holland, koji je obezbedio sve traktore korišćene za takmičenje, posebno, traktor New Holland T4120F SuperSteer, opremljen PneuTrac® gumama, u veličinama VF 420 / 70R28, VF 280 / 70R20, i napred i pozadi.

2022-Trelleborg-traktorista-2.jpg (61 KB)

Alesandro Mazolini, generalni direktor Trelleborg Wheel Sistems u Italiji, izjavio je: „Na manifestaciji “Vozač traktora godine” imali smo uzbudljiv dan posvećen prijateljskom takmičenju među vozačima traktora. Zabavljali su se i mogli su testirati svoje veštine i Trelleborg rešenja za pneumatike, dok dokazuju performanse oba. U Trelleborgu smo snažno fokusirani na krajnjeg korisnika. U četvrtom izdanju ovog takmičenja, zaista smo srećni što vidimo sve veće učešće svih traktorista koji smatraju naše takmičenje redovnim terminom u njihovim kalendarima“.

Poljoprivreda.info

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!