Reklama
  • Mehanizacija/oprema

U najavi sadržajan nastup kompanije KITE DOO na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Kao zvanični John Deere diler i serviser u Srbiji, kompanija KITE DOO, će tokom 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu izložiti blizu 70 eksponata na površini od više od 1.800 kvadratnih metara

2023.-kite-stand.jpg (250 KB)

U okviru ponude traktora napopularnijeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na svetu, kompanije John Deere, na izložbenom prostoru kompanije KITE DOO biće izloženi:

  • modeli traktora serija 5D, 5E, 6M, 6R, 8R, 8RX (sa 4 gusenice) raspona snage od 45 KS  do 450 KS,
  • John Deere univerzalni  žitni kombajni i sa aksijalnim i sa tangencialnim sistemom izvršaja (serija S i T),
  • prskalice,
  • prese za baliranje za varijabilnom i fiksnom komorom,
  • John Deere mašine za održavanje travnatih površina iz popularnog TURF programa

Naravno, akcenat će biti na ponudi najsavremenijih tehnoloških rešenja kao i na konceptu precizne poljoprivrede jer je današnju poljoprivredu teško zamisliti bez korišćenja sofisticirane tehnologije, uređaja i sistema koji omogućavaju poljoprivrednicima profitabilnije, efikasnije, sigurnije i ekološki prihvatljivije poslovanje.

Svakako, biće prikazane i mašine čuvene kompanije JCB - pionira u oblasti proizvodnje teleskopskih manipulatora,  priključne mašine i oruđa lidera kvaliteta svetskog tržišta, eminentnih proizvođača kao što su:  KUHN, ALPEGO, SIPTEC, JOSKIN, IRRIMEC, DEGENHART, GERINGOFF, SIP, TREFFLER, FURRIER...

Ono što će izložbeni prostor kompanije KITE DOO razlikovati od konkurencije svakako je i ponuda šumskih zglobnih traktora, izuzetne snage i okretnosti, slovačkog proizvođača LKT.

Osim mašina i opreme u ponudi će biti i originalni rezervni delovi i oprema, usluge ovlašćenog servisa kao i opcije produženog garantnog roka.

U oviru sektora “Agronomija“ spremne su ponude semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja i susreti sa partnerima u oblasti trgovine merkantilnim robama.

Pripremljene su i specijalne sajamske pogodnosti pri kupovini, ponudi finansiranja putem poslovnih banaka, prvenstveno OTP banke i OTP Leasing-a.

2023.-9-SERIJA-KITE-MEGA-SNAGA.jpg (155 KB)

I ove godine kompanija KITE DOO darodavac je u poklon igri Novosadskog sajma, te je i ovog puta za srećnog posetioca namenjen univerzalni traktor koji će olakšati i unaprediti poslovanje svakog gazdinstva i pružiti pravu podršku u obavljanju najrazličtijih poslova, kako u ratarstvu tako i u voćarstvu i povrtarstvu – traktor John Deere 5045D.

Za posetioce željnih saznanja u vezi sa novim tehnologijama biće organizovan kutak sa simulacijom rada mašina u preciznoj poljoprivredi.

Osim svakodnevne postavke mašina, posetioci će imati priliku da u sali kongresnog centra Master Novosadskog sajma u utorak, 23. maja 2023. prisustvuju prezentaciji, tokom koje će biti prikazane najnovije tehnologije koje kompanija KITE DOO razvija i primenjuje na parcelama svojih klijenata širom Srbije, a koje omogućavaju ekološki i ekonomski održiviju poljoprivrednu proizvodnju. U toku same prezentacije interaktivno će biti kreirana varijabilna mapa za herbicidni tretman korova, varijabilna mapa za đubrenje i setvu, kao i telematski sistem komunikacije i direktnog slanja VRA mapa na traktor koji će se nalaziti na njivi.

Kompanija KITE DOO će pružiti svoj maksimum da se donesu zaključci,  na koje načine se mogu optimizirati agronomski inputi, energija, vreme i podići proizvodnja na viši tehnološki i agronomski nivo.

Smisao svega je pretvaranje podataka dobijenih sa terena u agronomske informacije koje će pomoći donošenju ispravne odluke, koja će gazdinstvu doneti profit i omogućiti željeni rast.

Kao tržišni lider u prodaji zapadnih traktora već 5 godina, kompanija KITE DOO  teži da se od prodavca mehanizacije, traktora, kombajna i priključnih mašina, repozicionira u ponuđača tehnologije i nudi zaokruženo rešenje na obostrano zadovoljstvo korisnika mašina i usluga i same kompanije KITE DOO.

2023.kite-sajam-pozivnica.jpg (355 KB)

Zadovoljni ste sadržajem? Prijavite se za besplatan bilten!